terminus

less 'n' more

Uw keuze:   
19 resultaten
less 'n' more
19 resultaten
Sorteren naar:
Uw keuze:   
19 resultaten
less 'n' more
19 resultaten
Sorteren naar:

less 'n' more – Wanneer minder méér betekent

less'n'more noemt zich de Duitse lampenproducent en geeft daarmee zijn filosofie treffend te kennen: minder is meer. Maar – voordat u uit deze instelling iets verkeerds afleidt, zetten wij bij deze even recht, dat met „less 'n'more“ alleen het constant minimalistisch gehouden design van de wand-, vloer-, klem-, hang- of plafondlampen is bedoeld, die de Keulse verlichtingsaanbieder in zijn portfolio heeft. Qua moderne lichttechnologie en lichtkwaliteit zijn de Rhijnlanders echter helemaal ingesteld op het maximum, wanneer ze hun lampen compleet in het eigen bedrijf produceren en vervolgens aan een nauwkeurige kwaliteitscontrole onderwerpen. Light11 noemt dit de beste „Made in Germany“- traditie.

less'n'more ontwikkelt producten, die in het geheel zijn doordacht. Om te voldoen aan de eigen opvatting van verantwoording, duurzaamheid en design, vervaardigen de domstedelingen hun lampen nauwgezet en liefdevol met hand. Zo wordt elke lamp tot synoniem voor hoogste kwaliteit en liefde voor het detail – onafwijsbare voorwaarden voor blijvende esthetische waarden. Tenslotte ontstaan belichtingslichamen, die niet alleen de omgeving in perfect licht dopen, maar tevens de bezitter laat stralen van plezier. Zoveel deskundigheid blijft in de vakwereld niet onopgemerkt: less'n'more werd onderscheden voor uitstekende kwaliteit in functie en design met de internationaal gerenommeerde Red Dot Award.

Toekomsttechnologie LED

De producten van less'n'more vallen op door hun decente terughouding en zijn daardoor qua gestalte gereduceerd op de essentie. Hun competentie wordt pas volledig herkenbaar, wanneer de lampen de woonomgeving -dankzij moderne LED-technologie (light emitting diode), hét lichtmiddel der toekomst- in lichtheid dopen en daarmee gestalte geven aan een lichtsysteem, wat op het gebied der lichttechniek absoluut leidend is. Voorzien van deze diodes zijn de belichtingslichamen van less'n'more (die trouwens allemaal naar Griekse goden zijn benoemd) duidelijk beter dan gewone gloeilampen, met betrekking tot breuk- en stootresistentie, levensduur (t/m 100 000 uur) en niet in de laatste plaats stroomefficiëntie. Aanvullend biedt less'n'more een breed assortiment aan onderdelen voor de enkele lampfamilies aan en garandeert zo een maximun aan flexibiliteit bij de verlichtingsvormgeving.

Voorbeelden gewenst?

Prachtige modelvoorbeelden voor de meest moderne LED-techniek en de competentie van less'n'more geven de lampmodellen Athene en Zeus. Deze beschikken over een unieke, octrooirechtelijk beschermde technologie: Dankzij de draaibare lampenkop van massief aluminium, wat de warmte via koelribben optimaal afleidt, is het mogelijk, om de lichtkegel dezer less'n'more-lampen met een enkele handbeweging in een afstraalhoek van 25 tot 100 graad te richten. Het resultaat: U kunt zelf bepalen, in welke positie u het licht, dat middels de warmte een prettige sfeer geeft, wilt genieten. Daarbij kunnen beide systeemlampen van less'n'more schitteren qua flexibiliteit: de inzetmogelijkheden van Athene en Zeus zijn vrijwel onbegrenst, omdat zij als wand-, vloer-, klem-, hang- of plafondlamp zijn geconcipiëerd. Alle modellen dezer indrukwekkende collectie zijn gebaseerd op dezelfde lichttechnologie, die trouwens verbazingwekkend eenvoudig is verwerkt – de lichtkegel is instelbaar zonder dat de optiek of de reflector verwisseld moet worden, dus is geen speciaal gereedschap nodig. less'n'more biedt de twee lampseries in verschillende kleuren aan, zo zijn de lampen ook qua kleur makkelijk te integreren in elke omgeving.
top