terminus

Decor Walther

Uw keuze:   
104 resultaten
Decor Walther
104 resultaten
Sorteren naar:
6 d
€ 467,-
beschikbaar vanaf november 2019
€ 404,-
48 u
VA*€ 91,-2 %
€ 89,-
48 u
VA*€ 201,-1 %
€ 199,-
6 d
€ 442,-
48 u
VA*€ 91,-2 %
€ 89,-
7 d
€ 338,-
7 d
€ 579,-
7 d
VA*€ 361,-1 %
€ 359,-
48 u
VA*€ 180,-1 %
€ 179,-
7 d
€ 392,-
7 d
€ 477,-
6 d
€ 548,-
7 d
€ 238,-
7 d
€ 477,-
7 d
VA*€ 351,-1 %
€ 349,-
7 d
VA*€ 301,-1 %
€ 299,-
7 d
€ 289,-
7 d
€ 223,-
7 d
€ 409,-
Uw keuze:   
104 resultaten
Decor Walther
104 resultaten
Sorteren naar:
 van 2

Decor Walther – Tijdloze badkamerverlichting in modern design

Decor Walther lampen staan voor klantengerichte verlichtingsconcepten en een modern, functioneel design. De badkamerlampen hebben geen overbodige versieringen nodig en hebben niet het doel om futuristisch over te komen. De duidelijke vormen, de rechte lijnen, de handige details en de eenvoudige stijl maken de Decor Walther lampen tot tijdloos moderne objecten par excellence. De van mat of glanzend roestvrij staal gemaakte lampen werken in de badkamer elegant en rustig. Op deze manier overdragen deze in hun functionaliteit doordachte producten een tijdloze en moderne stijl.

Het bedrijf Decor Walther wordt in 1973 in het Duitse Frankfurt am Main opgericht en verkoopt in de begintijd Badkamermeubels, sanitaire voorzieningen, badaccessoires en lampen. Maiken Walther, de echtgenote van bedrijfsoprichter Harald Walther, begint enkele jaren later met het ontwerpen van eigen interieur- en belichtingsconcepten, omdat zij het gat in de markt voor speciale badkamerverlichting ontdekt. Het lukt haar een uitstekend samenspel van functionele elementen mooie vormgeving. Het resultaat zijn hoogwaardige badkamerlampen met prettige lichtwerking en decoratief uiterlijk, en het succes geeft haar eigen creaties gelijk. Decor Walther is tegenwoordig met zijn badmeubels, accessoires en badkamerverlichting tot een van marktleidende ondernemingen wereldwijd gegroeid.

Decor Walther producten overtuigen door hoge eisen aan gestalte en kwaliteit. Het assortiment gaat van plafond- en hanglampen over vloer- en tafellampen tot wand- en spiegellampen. De badkamerlampen blinken vooral uit vanwege hun duidelijk gestructureerde vormen en de tijdloze stijl. Maiken Walther hecht bovendien grote waarde aan gebruikersvriendelijkheid en toepassingsgerichte functies. Voor de belichtingslichamen gebruikt zij duurzame materialen zoals aluminium, messing of glas. Door een zorgvuldige verwerking ontstaan de karakteristieke Decor Walther badlampen. Bij het badkamerverlichtingsconcept horen bovendien de makkelijke bevestiging en het gebruik van energieefficiënte lichtmiddelen zoals tl-lampen of eco-halogeenlampen.

Tot de meest succesvolle verlichtingsmodellen van Decor Walther horen de wandlampen Decor Walther Omega en Book met hun niet-verblindend lichtoplossing. Met hun eenvoudig design passen deze zowel in een klassieke als ook in een moderne badkamerambiance. Het lijnvormige lichtmiddel van de Decor Walther Omega lampen is bevestigd in een eenvoudige sokkel uit gechroomd aluminium en overtuigt door een zacht, niet-verblindend licht. Dankzij haar uitstekende kleurweergave wordt de teint gestreeld en dat maakt de lamp ideaal geschikt als spiegelverlichting.

De lampserie Flat maakt erg goed de voor Decor Walther kenmerkende vormgeving en de praktijkgerichte belichtingsgestalte duidelijk. De Box-familie overtuigen middels hun eenvoudige elegantie en duidelijke vormgeving. Halogeenlichtmiddel geven warm licht af naar beneden en creëren op deze manier een welbehaagelijke sfeer in uw badkamer. Ook de wandlampen uit de Decor Walther Box-familie zijn dankzij hun natuurlijke kleurweergave uitstekend geschikt als belichting voor de spiegel.

top