terminus

Artemide verlichting en lampen

“The Human Light” - Mens en welzijn staan in het middelpunt van het lampendesign. De ontwikkeling van alle Artemide lampen wordt sinds 1960 gekenmerkt door deze filosofie.
Artemide Tolomeo Tavolo

Artemide Tolomeo

De legendarische Artemide Tolomeo Tavolo van Michele De Lucchi behoort tot een grote lampenfamilie. Een verbindende karakteristiek is de uitstekende flexibiliteit waarmee een Tolomeo flexibele verlichting garandeert. Zo leveren bijvoorbeeld de tafellampen individueel leeslicht en de hanglampen een flexibele tafelverlichting.

Zie alle Tolomeo lampen >

Tolomeo productlijnen


Artemide Inspiration


Artemide_Tizio_50

De bureaulampen klassieker
Artemide Tizio

Sinds de oprichting in 1960 heeft Artemide vele, vaak bekroonde klassiekers geproduceerd. De eerste wereldwijde bestseller van Artemide was de flexibele Tizio, die als een van de eerste laag voltage lampen bekend staat. Door haar buitengewone constructie met uitgekiend balanssysteem leidt ze haast zwevend het licht daarheen waar het nodig is.

Ontdek Artemide Tizio >

Innovaties van Artemide


Artemide Gople

Handgeblazen glas van Artemide

Ook als het om glas gaat levert Artemide uitstekende productkwaliteit: alle lampenkappen worden van handgeblazen muranoglas gemaakt. Hiervoor beheert Artemide in Venetië een van de grootste fabrieken van Italië. Zo worden lampen met zacht licht gecreëerd die kostbaar en uniek zijn.

Alle glazen lampen van Artemide bekijken >
top