terminus

Bega

Bega, opgericht in 1945, heeft zich ontwikkeld tot een van de meest gerenommeerde Duitse fabrikanten van armaturen, die vooral als specialist voor buitenverlichting wordt beschouwd. Bega buitenarmaturen genieten een uitstekende reputatie door hun hoge kwaliteit en zorgvuldige verwerking; Bega armaturen staan daarom synoniem voor kwaliteit "Made in Germany". Bega bollard armaturen verlichten bijvoorbeeld paden en opritten en dragen zo bij aan een betere oriëntatie. Bega wandarmaturen zijn echte multitaskers die geschikt zijn voor veel buitenverlichting. En Bega tuinlampen brengen fascinerende lichteilanden in de lokale flora tevoorschijn.

Zie alle Bega lampen

Onze aanbevelingenBestseller van Bega

Bega lampen – de collecties


Een rustieke uitstraling omringt Bega lampen van de lijn BOOM. Deze bekoren enerzijds door een klassieke uitstraling en anderzijds door rustieke oppervlakken zoals koper. Deze geven niet alleen Boom armaturen een rauwe charme, maar ontwikkelen in de loop der jaren ook een bijzondere persoonlijkheid door de ontwikkeling van patina. Bega Indoor bewijst dat Bega lampen niet alleen geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Deze armaturen/producten hebben ook een minimalistische uitstraling en worden aanbevolen voor gebruik in gangen en badkamers, waar ze beschermd zijn tegen spatwater volgens IP44. Bega armaturen van de Lichtbaustein lijn zijn al bijna 60 jaar een handelsmerk van Bega en worden gedefinieerd door geometrische figuren zoals vierkanten, cirkels of cilinders. De Bega Plug & Play serie biedt flexibele verlichting die op afstand kan worden bediend. Deze Bega armaturen kunnen met elkaar worden verbonden en individueel worden bediend met een afstandsbediening.


Bega licht voor vele doeleinden

Bega lampen – toepassingsgebieden


Bega lampen worden in veel gebieden gebruikt. Door hun robuustheid en lange levensduur zijn ze perfect uitgerust voor vele jaren gebruik in weer en wind. Als wandarmaturen verlengen ze bijvoorbeeld de tijd die u in de frisse lucht op balkons of terrassen doorbrengt. Ze genereren ofwel diffuus licht, dat bijzonder zacht aanvoelt door hoogwaardige glasdiffusoren. Of ze zorgen voor indirecte, sfeervolle verlichting en dragen zo bij aan een gezellige sfeer. Bega armaturen kunnen ook worden gebruikt als plafondarmaturen om een verblijf op het balkon of terras aangenamer te maken. Huisentrees zijn een ander domein van Bega buitenarmaturen. Hier verlichten ze het gebied rond de toegangsdeur, waardoor het voor bewoners en gasten gemakkelijker wordt om hun weg te vinden. Bega armaturen zijn ook een aanwinst voor façadeverlichting. In dit geval accentueren ze effectief de architectuur van het gebouw en transformeren ze uw huis tot een stralend visitekaartje.

Zie alle Bega lampe
top