terminus

Philips Hue Luminaires & Lampes

“Ons doel is om het buitengewone potentieel van licht te gebruiken en daarmee voor een aangenamer leven en een betere wereld te zorgen.” Motto van Signify (voorheen Philips Lightning)

Philips Hue Bluetooth


Philips Hue Ambiente Applicatiefoto

App downloaden, instellen, klaar: Philips Hue Bluetooth

De eerste stap naar een slimme woning was niet eerder zo eenvoudig: Bedien de Philips Hue Bluetooth lampjes en armaturen met de Philips Hue Bluetooth app. Een afzonderlijke Hue Bridge is niet meer nodig. Creëer sfeervolle lichtscènes met maximaal 10 producten.

Ontdek Philips Hue met Bluetooth >

 

Philips Hue Starter Sets inkl. Bridge


Philips Myliving Mohair Applicatiefoto

Het Geheel-Zorgeloos-Pakket: ontdek de Philips Hue startersets

Voor de volledige functionaliteit en een groter bereik tot 100m heb je de Philips Hue Bridge nodig. Daarmee bedien je tot 50 lampjes en armaturen met de Philips Hue App, de afstandsbediening, bewegingssensoren, draadloze schakelaars of zelfs spraakassistenten (Siri, Alexa en Google Assistant). Met de app kun je ook onderweg je licht aanpassen of routines en timers programmeren. In de praktische startersets zijn alle producten inbegrepen, zodat je er direct mee aan de slag kunt gaan.

Philips Hue Bluetooth Starter Sets bekijken >
Met Philips Hue wordt je designverlichting slim


Philips Hue Lichtbronnen Applicatiefoto

Maak je bestaande designverlichting slim

Er zijn twee manieren om je designverlichting met Philips Hue slim te bedienen: beschikt je armatuur over een traditionele E27-, E14- of GU10-fitting? Dan kun je de Philips Hue lampjes eenvoudig als vervanging van normale lampjes gebruiken. Het nieuwe Smart Plug stopcontact maakt het zelfs mogelijk om elke armatuur onmiddellijk met Bluetooth of Bridge te bedienen; ook zonder Hue lampen.

Voor Philips Hue geschikte designverlichting bekijken >
Philips Hue Lichtbronnen >
Philips Hue Smart Plug >


Nieuwste creaties van Philips HUE


Philips Hue Outdoor


Philips Hue Relaxaion Applicatiefoto

Philips Hue Outdoor: welkom thuis

Met Philips Hue Outdoor kun je je buitenverlichting zo instellen, dat deze automatisch aangaat zodra je in de buurt komt. Met slimme lichtscènes en bewegingssensoren kun je bovendien ongenode gasten uit de buurt houden. Philips Hue Outdoor geeft je een gevoel van veiligheid; iedere dag weer.

Philips Hue Outdoor ondekken >

Philips Hue Outdoor verscheidenheid


Populaire productseries van Philips Hue


Meer merken


top