terminus

Componi van Cini&Nils: Armaturen & Lampen

Uw keuze:   
5 resultaten
Componi
Cini&Nils
5 resultaten
Sorteren naar:
7 weken
VA*€ 763,515 %
vanaf€ 725,-
7 weken
VA*€ 774,4010 %
vanaf€ 697,-
7 weken
VA*€ 378,735 %
vanaf€ 360,-
3 weken
VA*€ 684,865 %
vanaf€ 650,-
7 weken
VA*€ 423,5014 %
vanaf€ 364,-
Uw keuze:   
5 resultaten
Componi
Cini&Nils
5 resultaten
Sorteren naar:

Cini&Nils Componi - Ben je eigen lampdesigner!

Fascinerende mogelijkheden qua vormgeving geeft de Italiaanse edelproducent Cini&Nils met de Componi-lamprij uw mee. Hierbij kunt u uw eigen designlamp creëren en het licht veranderen, zonder iets nieuws te moeten kopen.

Cini&Nils Componi presenteert een haast oneindige keuze aan combinaties - en dit met maar drie uitwisselbare componenten: ringen, schijven en lenzen, die op een verbazend makkelijke manier handmatig te monteren zijn aan het omhulsel. Mocht u later op een ander idee komen, verandert u het licht gewoon weer naar wens. De Cini&Nils Componi 75 uno Parete wandlamp bijvoorbeeld is een van de variabele vertegenwoordigers uit de Componi-lampfamilie.

In eerste instantie veroorlooft de rond 360° draaibare, naar keuze gechroomde of genikkelde diffusor, de lamp naar de gewenste en nodige plek te richten. Glazen in de uitvoeringen transparant, gesatineerd, retinato (voor optimale nietverblindende werking) en opaal (voor bijzonder homogene lichtverdeling) alsook dichroïtische filters in rood, geel of blauw zorgen voor interessante lichtwerkingen. Aanvullend creëren lenzen met 40° of 80° strooihoeken een soms nauw, soms breed gefocusseerd accentlicht met klare lijnen. Meer nog: de gekleurde glasringen in de versies gerasterd of met patroon (sfeerisch) levern aanvullend een bijdrage bij een persoonlijk gekozen lichtstemming.

Uit de categorie staande lampen stellen de Italianen bijvoorbeeld de Cini&Nils Componi 200 uno Curva voor. Deze toont zich qua flexibiliteit en vermogen tot verandering als gelijkwaardig, wanneer ze naast en stoel of bank excellent zonelicht geeft en tegelijkertijd de kamer verlicht.. Dankzij een geïntegreerde dimmer kunt u de opvallend fijn afgewerkte Cini&Nils Componi 200 uno Curva vloerlamp veranderen naar een sfeerlamp.

Iets voor het plafond in de slaapkamer is de Cini&Nils Componi 75 due Parete/Soffitto 25. De tweevlammige wand-/plafondlamp is tevens ook geschikt voor woonkamer en gang, waar ze niet alleen gericht licht levert, maar vanwege haar markant aantrekkelijke optiek ook een mooie eyecatcher is.

Opdat de spiegel u niet in het donker laat staan: de Cini&Nils Componi 75 uno Makeup/Soffitto werd geconcipiëerd als opmaakspiegel, dat in badkamer of slaapkamer tot inzet komt. Maar ook op de gang bewijzt de Cini&Nils Componi 75 uno Makeup/Soffitto wandlamp haar kwaliteit, wanneer u vóór het naar buiten gaan nog eens de kans krijgt, om te kijken of alles goed zit.

Alöe enige niet veranderbaar, maar desondanks uitermate flexibel: de Cini&Nils Componi 200 uno Tavolo is een hoogwaardige tafellamp uit staal, aluminium en glas, die dankzij haar beweeglijke lampkop dezelfde richtbaarheid van het licht garandeert als haar broers en zussen uit dit assortiment.

Cini&Nils-lampen worden geleverd met lichtsterke, energieefficiënte eco-halogeenlampen.

De Italiaanse Luta Bettonica, geboren 1968 in Milaan, is designster en artistieke leidinggevende bij Cini&Nils. Na voltooiing van haar stiedie begon zij haar loopbaan als designster in het studio van haar vader, de designer en architect Franco Bettonica. In 1998 opende zij samen met Giancarlo Leone haar eigen studio in Milaan.

Mario Melocchi, een van de leermeesters van Luta Bettonica, werd 1931 in Parma geboren. Aanvankelijk alleen geïnteresseerd in reclame, hoorde hij bij de voorlopers in Europa, die zich specialiseerden in verpakkingsdesign. Later ontdekte hij zijn belangstelling voor productdesign, waarvoor hij uiteindelijk definitief koos, nadat hij Franco Bettonica leerde kennen
top