terminus

Anta

Uw keuze:   
8 resultaten
Anta
8 resultaten
Sorteren naar:
4 weken
VA*€ 249,-10 %
€ 224,-
3 weken
VA*€ 90,-1 %
€ 89,-
4 weken
VA*€ 439,-10 %
€ 395,-
48 u
VA*€ 439,-10 %
€ 395,-
48-72 u
VA*€ 859,-10 %
€ 773,-
4 weken
VA*€ 941,-10 %
€ 846,-
4 weken
VA*€ 758,-10 %
€ 682,-
4 weken
VA*€ 625,-10 %
€ 563,-
Uw keuze:   
8 resultaten
Anta
8 resultaten
Sorteren naar:

Anta – Hoge expressiviteit van kleine lampen

De lampenproducent Anta heeft zijn bedrijfszetel in het Duitse Hamburg-Schenefeld. Het bedrijf produceert al meer dan 25 jaar verlichtingsideeën voor woonruimtes. Inmiddels horen de hanzeaten tot de succesvollste fabricanten in Europa.
br> Anta begrijpt licht als uitdrukkingsmiddel en is in staat om met de verlichting verschillende stemmingen en sferen te creëren. Kernpunt daarbij is de uitstekende lichtkwalitet van de designlampen. Een decente wandlamp voor trappenhuizen en hallen bezit daarbij dezelfde prettige lichtdynamiek als een slinger- of vloerlamp. Afhankelijk van gebruiksplaats en nut variëren belichtingsintensiteit, lichtafgifte en lichtkleur. Op deze manier creëert Anta individuele lichtomgevingen voor de respectievelijke persoonlijke behoeftes.

Gereduceerd design ontmoet creatieve vormgeving

Anta designlampen staan bovendien voor een aantrekkelijke vormgeving en uitstekende kwaliteit. Daarbij presenteren de lampen zichzelf met minimalistisch design en een op de essentie gereduceerd uiterlijk. Zo klein mogelijk en daarbij net zovel vormgeving als echt noodzakelijk. Volgens deze richtlijn werken de designers van Anta. En het succes geeft hun gelijk. Het resultaat is een veelomvattende productcatalogus met een veelvuldige lampencollectie voor bedrijfsruimtes en de privé-woonomgeving. Hier zijn rechtlijnige lichtobjecten met een nuchtere, puristische uitstraling net zo goed te vinden als kleine, voor zichzelf staande kunstwerken. Ondanks hun spaarzame vormen zijn de kleine Anta-lampen een verrijking voor de kamer.
br> De noordse belichtingsexpert werkt voor de omwerking van zijn ideeën samen met een voortreffelijk team van bekende en onbekende designers. Bij de creatieve hoofden van de onderneming tellen namen zoals Hadi Teherani, Jörg Zeidler, Torsten Neeland of Andreas Ostwald. Zo is de slingerlamp Anta Nil van Jörg Zeidler een goed voorbeeld voor de eenvoudige fascineerende esthetiek van de lampen. De lampbody van de Anta Nil doet denken aan los gevouden stuk papier en bestaat daadwerkelijk uit sterk, gebogen aluminium. Maar de lampen zijn in staat om ook zonder sieraad en franje heel edel en elegant op te treden. Bij de vloerlamp Anta Afra en de tafel- en vloerlamp Anta Cut ontmoeten klassieke vormen en de moderne tijd. Hier is op bijzonder indrukwekkende manier te zien hoe de uitdaging, om eigenlijk tegengestelde stijlen te combineren, met virtuositeit wordt gemeesterd.

Nog een geheim van het succes der hanzeaten zijn de uitgezochte materialen. De werkstoffen van hout, glas of metaal worden zorgvuldig verwerkt en met de nieuwste technoloigie gecombineert. Zo biedt Anta een hele reeks designlampen met innovatieve LED -technologie aan. Ook halogeen- en energiespaarlampen horen bij de standaarduitrusting van de ontwerpen. Dit maakt lampen van Anta bijzonder energieefficiënt en milieuvriendelijk. Bovendien is de verfijnde techniek samen met het sterk uitgangsmateriaal ook een garantie voor een lange levensduur.

De unieke charme van de Anta-lampen is vooral te zien aan het feit, dat deze zowel in ingeschakelde als ook in uitgeschakelde toestand een echte blikvanger zijn. Elke Anta-designlamp heeft haar eigen aantrekkingskracht. Het is fascineerend te zien hoe de sfeer van de lampen verandert, afhankelijk daarvan of het licht als een uitdrukkingsmiddel erbij komt of niet. Het geslaagde samenspel van gestalte en licht maakt Anta-lampen tot een echt sieraad in de kamer. Terughoudend, duidelijk en eerlijk van uitdrukkingskracht. De lampen van Anta overtuigen vooral met hun uitstekende kwaliteit, een gereduceerde vormgeving en hun prettige lichtdynamiek.
top