terminus

Costanza van Luceplan: Armaturen & Lampen

Uw keuze:   
45 resultaten
Costanza
Luceplan
45 resultaten
Sorteren naar:
48 u
VA*€ 80,-10 %
€ 72,-
48 u
VA*€ 298,-10 %
€ 268,-
48 u
VA*€ 1.291,-16 %
€ 1.079,-
5 d
VA*€ 402,-10 %
€ 362,-
5 d
VA*€ 361,-10 %
€ 325,-
3 weken
VA*€ 1.258,-10 %
€ 1.133,-
48 u
VA*€ 466,-10 %
€ 419,-
5 d
VA*€ 572,-10 %
€ 515,-
5 d
VA*€ 1.258,-10 %
€ 1.133,-
48 u
VA*€ 1.297,-10 %
€ 1.167,-
5 d
VA*€ 639,-10 %
€ 575,-
3 weken
VA*€ 1.108,-10 %
€ 998,-
48 u
VA*€ 670,-10 %
€ 603,-
48 u
VA*€ 985,-10 %
€ 886,-
Uw keuze:   
45 resultaten
Costanza
Luceplan
45 resultaten
Sorteren naar:

Luceplan Costanza - Uitmuntend in design en functie

De lampserie Luceplan Costanza brengt klaar design en terughoudende charme voor elke ambiance. Vooral de combinatie uit meerdere Luceplan Costanza modellen in verschillende kleuren plaatst optische accenten.

Luceplan Costanza: de onveranderlijkheid of bestendigheid der lampserie van Luceplan klingt al mee met de naam. Stijlbewust als de naam en net zo decent is de hele collectie. Het terughoudende design verbindt klare vormen, die elk overbodig element vermijden, met doeltreffende kleuren en hoogwaardige materialen als edel aluminium. Indrukwekkend te zien bij de Luceplan Costanza Terra. Afhankelijk van behoefte of wens krijgt u deze staande lamp met touchdimmer of schakelaar. Als verbinding van zonelicht voor stoel en bank en stijlvol designobject neemt ze niet alleen in de woonkamer graag haar plek in. Bij gelijkblijvend design brengt de afwijkende kleurgeving der Luceplan Costanza vloerlamp een extraatje aan esprit.

Net als een grote zus lijkt de Luceplan Lady Costanza - eveneens verkrijgbaar met touchdimmer of schakelaar. De elegant gebogen lamparm plaatst de designlamp op de voorgrond. Tevens toont ze zich als uitermate flexibel: dankzij een variabele hoogteinstelling van 207cm t/m 240cm alsook een mogelijkheid voor rotatie van 360° leveren veelvoudige lichtwerkingen op. De interessante spanning uit balans en beweging verleent de woonkamer een speciale aura, wanneer de Luceplan Lady Costanza zich elegant over de salontafel in de woonkamer buigt.

Sideboards en commodes ervaren door een deftige, koele elegantie uitstralende Luceplan Costanza Tavolo niet alleen extra optische opwaardering. Dankzij het naar beneden gericht zonelicht van een Costanza tafellamp worden ook haar voordelen op indrukwekkende manier benadrukt. De designklassieker vormde in 1986 de basis voor de overige Luceplan Costanza familie, toen Luceplan-medeoprichter Paolo Rizzatto deze tafellamp tot leven riep. Ze neemt in door uitgebalanceerdheid, die het resultaat is uit de harmonische compositie van geometrische vormen. Zwevende balans is ook onderwerp in de constructie: de conische polycarbonaat-lampenkap der Luceplan Costanza tafellamp wordt opgehangen aan twee klempunten en slingert vanzelf naar de definitieve positie.

De Luceplan Costanza Sospensione met treksnoer of telescoopstaaf komt haast onweerstaanbaar teder en discreet over - onder meer om die reden werd deze hanglamp in 1998 met de Concours de la Création Artistique SIL/Paris bekroond. Dankzij het flexibele treksnoersysteem met tegenwicht uit mat-gechroomd staal is deze Costanza hanglamp van hoogte verstelbaar en plaatst zodoende, of als soliste of in een ensemble, elke kamer stijlvol in het juiste licht. Bijvoorbeeld door met haar zonelicht de eettafel in de keuken of de salontafel in de woonkamer uitgebreid te belichten. Dus ligt het zeker niet aan deze Luceplan-lamp, mocht de gezamenlijke maaltijd in de eetkamer of de gezellige bijeenkomst op de bank zich niet tot een prettig belevenis ontwikkelen.

De Luceplan Costanza Parete wandlamp is de juiste keuze, wanneer geen passende ondergrond beschikbaar is of het plafond al van een andere lamp wordt gebruikt. Elke Luceplan Costanza lamp uit de serie Terra beschikt naar wens over een toetsdimmer, waarmee de lichtintensiteit individueel en traploos veranderbaar is. De in- en uitschakelaar ligt direct onder de kap, zodat de kabel decent op de grond blijft. De modellen met telescooparm zijn ook van hoogte verstelbaar.

De architect Paolo Rizzatto ontwierp de serie Luceplan Costanza in 2008. De nagenoeg architectonische nuchterheid laat deze lampserie binnen de creatieve designwereld van Luceplan uitblinken.
top