terminus

Tolomeo Tavolo van Artemide: Armaturen & Lampen

Uw keuze:   
14 resultaten
Tolomeo Tavolo
Artemide
14 resultaten
Sorteren naar:
Uw keuze:   
14 resultaten
Tolomeo Tavolo
Artemide
14 resultaten
Sorteren naar:

Artemide Tolomeo Tavolo - Flexibele en vormvolmaakte belichting voor de tafel

In 1987 ontwikkelden de designers Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina de oorspronkelijke versie dezer tafellamp, die zowel door haar functionaliteit alsook met haar design de grenzen heeft verlegd. Sindsdien heeft Artemide zinvolle en stijlvolle variaties der Artemide Tolomeo Tavolo ontwikkeld, die zowel als blikvanger uitmunten alsook rekening houden met speciale behoeftes.

De meestal gesatijneerde lampkop, die naar alle kanten draaibaar is,een instelbare arm, die middels een veerbalanssysteem wordt gestabiliseerd en een glanzend gepolijste, stevige lampvoet, die een aantrekkelijke contrast vormt met de lampkop: de geweldige gebruikersvriendelijkheid, in combinatie met nuchtere elegantie, van een uit aluminium vervaardigde Artemide Tolomeo Tavolo laat de toeschouwer beslist helemaal onder de indruk onderbreken.

Zo wordt het richten van het licht een makkelijke oefening, wanneer de Artemide Tolomeo Tavolo het werkbereik op de bureautafel betrouwbaar verlicht. Of stoelen en banken in de woonkamer in een schitterende comfort zone veranderd, waar het lezen van krant of boek tot een heerlijk-relaxte genot wordt. Bij gebrek aan plek zorgen uitvoeringen met tafelklem of schroefbevestiging voor een makkelijke aanpassing aan de individuele behoeftes.

Smaakvolle aanvullingen op de Artemide Tolomeo Tavolo serie vormen glanzende chroom-modellen of versies met een conisch gevormde kap van satijn of perkament. Zo zorgt de Artemide Tolomeo Basculante Tavolo evenzo voor een optimaal zonelicht en nietverblindende lichtverdeling als haar familieleden. Met als verschil, dat in dit geval een bijzonder elegant „hoofd“ deze veelvoudig onderscheden gestalte versiert.
top