terminus

Veli van Slamp: verlichting & lampen

Uw keuze:   
9 resultaten
Veli
Slamp
9 resultaten
Sorteren naar:
 van 1
48 u
VA*€ 248,-10 %
€ 223,-
48 u
VA*€ 166,-10 %
€ 149,-
48 u
VA*€ 399,-10 %
€ 359,-
3 w
VA*€ 264,-10 %
€ 237,-
48 u
VA*€ 272,-10 %
€ 245,-
3 w
VA*€ 514,-10 %
€ 463,-
3 w
VA*€ 212,-11 %
€ 189,-
3 w
VA*€ 298,-10 %
€ 268,-
48 u
VA*€ 157,-10 %
€ 142,-
Uw keuze:   
9 resultaten
Veli
Slamp
9 resultaten
Sorteren naar:
 van 1

Slamp Veli - Fascinerende lichteffecten

Adriano Rachele creëerde de meervoudig onderscheden Veli-lampserie voor de Italiaanse producent Slamp.

De ook „Oscar van het design“ genoemde red dot award ontving de Slamp Veli plafondlamp in 2012 en presenteerde dus een qua prestige uitermate belangrijk kwaliteitskenmerk ten opzichte van kwaliteit en innovatie. En inderdaad is de combinatie van buitengewoon design en fascinerende lichtwerking indrukwekkend:

Zo bestaat de diffusor van de Veli plafondlamp uit het van Slamp ontwikkelde en geoctroiëerde Opalflex-materiaal. Dit materiaal neemt in niet alleen door duurzaamheid, maar ook door de bijzondere lichtbreking. Qua karakter geïnspireerd door een kunstvol gearrangeerde dot watten, biedt het antistatisch behandelde en sterk lichtleidende belichtingslichaam der Slamp Veli hanglamp een gelijkmatige, diffuse lichtverdeling. Tegelijkertijd plaatst de lamp door het adembenemende lichtdesign bekoorlijke lichteffecten, die vooral in de slaapkamer prima tot recht komen. Opmerkelijk: onafhankelijk van u kleurkeuze (opaalwit, roodbruin, violet, grijs, lichtblauw, rood of prisma) verschijnen de kleuraccenten steeds uitsluitend aan de scheidslijnen van de diffusor-elementen en leveren een decoratief optisch effect, terwijl het licht van de Slamp Veli designlamp onvervalst blijft. Buitengewoon is ook de montage: drie magneten houden de diffusor aan de plafondhouder, zodat de uitwisseling van lichtmiddelen erg makkelijk is.

Gezellig sfeerlicht boven de eettafel in de eetkamer of de bijzettafel in de woonkamer is de sterke kant der Slamp Veli hanglamp. Ook zij trekt vanwege haar uitmuntende optiek meteen alle aandacht en verwent de toeschouwer daarenboven met sfeervolle belichting. Als een uitstekend decoratieelement, dat op kunstvolle wijze van hand is gemaakt, verrijkt de Slamp Veli hanglamp haar omgeving op heel unieke manier. Net als de plafondlamp is ook de Veli hanglamp verder verbazend gebruikersvriendelijk qua handhaving: dankzij een magnetisch kaphoudersysteem is de designlamp heel makkelijk te monteren of te verwijderen - bijvoorbeeld wanneer ze uitgewisseld of schoongemaakt moet worden.

De Slamp Veli plafondlamp is met een diameter van 78cm een grotere uitvoering van de eerstgenoemde lamp, die meestal ook in openbare omgevingen optimaal tot recht komt. De Slamp Veli Mini plafondlamp met maar 32cm kapdiameter verleent bijvoorbeeld aan kleine keukens een vleugje extravagantie. Slamp Veli lampen worden trouwens ook graag als wandlamp gebruikt.
top