terminus

Moove van Lumina: Armaturen & Lampen

Uw keuze:   
2 resultaten
Lumina
Moove
2 resultaten
Sorteren naar:
48 u
VA*€ 774,-5 %
€ 736,-
4 weken
VA*€ 1.583,-5 %
€ 1.504,-
Uw keuze:   
2 resultaten
Lumina
Moove
2 resultaten
Sorteren naar:

Lumina Moove - Intelligent-flexibele lampconstructie

Traditioneel werkende, flexibel richtbare hanglampen met lampenkappen met vlechtwerk-optiek zijn de uithangborden van de Lumina Moove- collectie.

Langs de hele lamparm, die van hoogwaardige koolvezel is gemaakt, zijn de lampenkappen dezer serie verschuifbaar. Bij de Lumina Moove Doppia 42 zijn het twee hangelementen, die via een 248cm lang stuk naar links en rechts beweegbaar zijn. De Lumina Moove hanglamp imponeert bovendien met draaibare en van hoogte verstelbare diffusors, die afhankelijk van uitvoering uit staal en een hoogwaardig aluminiumvlechtwerk of stof bestaan. Hiermee schittert de Lumina Doppia 42 hanglamp een direct naar beneden gericht zonelicht alsook een diffuse (gestrooide) belichting naar de kamer. Maar nog niet genoeg: Ook de rail zelf is draaibaar om 180°. Meer aanpassingsvermogen is haast niet mogelijk bij een lamp. Wanneer u bijvoorbeeld het eettafelblad wilt uittrekken, omdat u visite krijgt, hoeft u alleen maar de lampenkappen verder uit elkaar te trekken. Ter keuze staan versies uit een zeefachtig aluminium-staalweefsel of een chintz-aardig weefsel in de kleuren zwart, grijs of ivoor. Maar welke uitvoering van een Lumina Moove hanglamp u ook kiest: uw eettafel zal stralen in een helder zonelicht en uw keuken of eetkamer zullen verrijkt zijn door een stuk designkunst.

Beweeglijkheid door een intelligent concept krijgt u ook door de aanschaffing van een Lumina Moove 42 met decentraliseringskit. Deze eenvlammige hanglamp loopt net als een loopkat van een kraan langs een uitleggende kraanarm (in dit geval 125cm) en stelt het licht ter beschikking waar het nodig is. De clou: de rail zelf is ook nog eens draaibaar om 360°, het hangelement is verschuifbaar en tot een hoogte van 195cm van hoogte verstelbaar. en nog een bijzonderheid: Wanneer de lamp-plafonduitlaat niet precies boven de eettafel of de salontafel zit, is dit helemaal geen probleem - dankzij het decentraliseringskit volgt de Lumina Moove 42 hanglamp gewoon de tafel.

De Lumina Moove Mono 42 overtuigt net als haar broers en zussen met hoogwaardige verwerking, pretentieus design en technische verfijndheid. Als belichting boven eettafels in de keuken of boven een salontafeltje in de woonkamer plaatst ze de daaronder liggende vlakte effectief op de voorgrond en geeft bovendien ook nog een aanzienlijke deel aan ruimtelicht. De kap uit een materiaalmix van staal en aluminium geeft net als de overige Lumina Moove lampen in ingeschakelde toestand een interessante optische effect: Het afgegeven licht wordt zodanig vaardig gefilterd, dat de Lumina Moove van een prettige glans wordt omgeven. Daartussen schijnt ze licht transparant, werkt gewoonweg zwevend en creëert zo een fantastisch relaxte sfeer.
top