terminus

Flo van Lumina: Armaturen & Lampen

pfeil

Filter/sorteren

Toepassing
LED-lampen
Populaire filters

meer filters
Populariteit
Design & Optiek

Licht & lampen


Bediening & Smart Home

Uw keuze:   
2 resultaten
Lumina
Flo
Lumina Flo Terra
2 weken
VA*€ 526,- 5 % € 499,-
Lumina Flo Bedside
4 weken
VA*€ 397,- 5 % € 377,-
Uw keuze:   
2 resultaten
Lumina
Flo

Lumina Flo - Sierlijke vormgeving, grote uitstraling

Graciel en vormschoon presenteren de lichtobjecten uit de Lumina Flo-serie zich en laten zo zien, dat ze een verrijking voor elke woonkamer zijn.

Het ligt binnen de familie: net zoals haar kleine zus, de Lumina Flo Tavolo, overtuigt ook de Lumina Flo vloerlamp uit de Italiaanse designmanufactuur Lumina met haar slanke, fijngewerkte vormgeving. Haar designers Foster & Partners wilden bij de conceptie van de Lumina Flo Terra een puristisch, minimalistisch design, dat de indruk van elegantie en zelfstandige grootsheid geeft. De Lumina Flo Terra wordt gemaakt van met lak gecoat aluminium, wat haar een aanvullend vleugje van gecultiveerdheid verleent. De lampkop der Lumina vloerlamp is voor de precies gerichte verlichting individueel instelbaar op de lichtbehoeftes van haar gebruiker - bijvoorbeeld als gefocusseerd leeslicht naast stoel of bank in de woonkamer. De in de lampkop geïntegreerde LED-lichtmiddelen horen bij de levering en garanderen zowel een hoge energieefficiëntie alsook een voorbeeldige duurzaamheid. Op deze manier bespaart u niet alleen uw portemonnee, maar tegelijkertijd ook het milieu.

Bureautafels in de werkkamer of een nachtkastje in de slaapkamer zijn favoriete toepassingsbereiken van de Lumina Flo Tavolo. Ook haar design lijkt op een klein en kostbaar kunstwerk, dat uw woonwereld merkbaar opwaardeert. Met haar om 300° zwenkbare lampkop gaat de Flo tafellamp in op de persoonlijke behoeftes van de gebruiker, zonder enig compromis qua lichtwerking te sluiten. Zo heeft de Lumina Flo tafellamp dankzij de geïntegreerde LEDs maar 3W nodig voor een excellente verzorging van leeslicht. Dit betekent dan ook de classificatie in de energieefficiëntieklasse A en extra spaarcenten voor u.

De onderneming Foster & Partners hoort bij de meest gerenommeerde architectuurbureaus der wereld. De onderneming werd opgericht van Norman Foster. Tot de meest bekende projecten telt de nieuwe gestalte van de Berliner Reichstag in Duitsland, de zetel van de Swiss Re in Londen (30 St Mary Axe), de bouw van het Millau viaduct in Zuid-Frankrijk alsook de nieuwe gestalte van het Wembley-stadion in Londen.
top