terminus

Mr. light11


 
light11 spruit voort uit het idee, de ervaring en de passie van Thomas Unger. De eigenaar en bedrijfsleider van light11. Reeds tijdens zijn elektrotechnische studie richt Thomas Unger zich op lichttechniek. Na zijn diploma volgt hij zijn passie voor licht en vestigt zijn reputatie met hoogwaardige concepten voor kleine en grote projecten.
Hij ontwerpt en realiseert hoogwaardige lichtoplossingen voor representatieve woongebouwen in München, Münster, Hamburg en Berlijn, voor het Airport Center in München, het hoofdkantoor van LBS in Potsdam en het handelsbankfiliaal aan de Maximilliamsplatz in München. Later wordt Thomas Unger productmanager, bedrijfsleider en directeur van een wereldwijd opererend verlichtingsbedrijf.
Hij ervaart dat het design van een lamp in de woonwereld meer op de voorgrond treedt dan de lichtkwaliteit. Dit wil hij veranderen. Het resultaat: light11. Intelligente lichtoplossingen voor de woonwereld die ludieke levenssferen scheppen. Want lichtkwaliteit en een goed design bevorderen de gezondheid en het welzijn.

top