terminus

Uw mening teltWie zou niet al vóór de aankoop van een lamp handige informatie omtrent design, lichtkwaliteit, energieverbruik, rentabiliteit alsook montage- en onderhoudsvriendelijkheid willen hebben? Deel uw ervaringen met het nieuwe product met andere klanten en ons! Uw voorstellen geven ons de kans om ons assortiment nog beter op u af te stemmen en helpen andere klanten bij het nemen van een beslissing. De beoordeling vraagt maar enkele minuten van uw tijd.
 

Voor uw moeite willen we u graag bedanken:

Wij belonen elke maand de mooiste en meest zinvolle beoordeling met een waardebon van € 111


Wij verheugen ons op uw productbeoordeling!

Kies hier uw favoriete lamp en geef uw beoordeling af.


Wij vragen om begrip, dat wij klantenbeoordelingen, die een externe link bevatten, vanwege de rechtspositie en IT-veiligheidsredenen niet kunnen publiceren.

*Er kunnen geen gerechtelijke stappen ondernomen worden tegen de uitslag. Een contante uitbetaling van de prijs is niet mogelijk.


 

Zo klinken de vorige winnaars


Januari 2017

€ 111,- Waardebon
Andreas W. uit Reutlingen

Excellent product. Materiaal en uitvoering zijn van de hoogste kwaliteit. Technologie (dimmer) eveneens. Qua beweeglijkheid vergelijkbaar met een Tolomeo, het kan nauwelijks beter. Relatief kleine lamp, sierlijk, met meer uitgekiende details dan men zou vermoeden bij dit minimalistische design. Er zit geen enkel storend detail aan deze lamp, het is een rechtlijnig design, geen gram gewicht teveel, wat hieraan zit verbouwd voldoet aan de hoogste eisen. Scharnieren, profielen, kabels, netdeel, kartelschroeven, alles erg mooi aan te zien. Onderwerp verlichting: het stroomverbruik bedragt, voor zover ik weet, volle 8W. Nauwelijks loopt ze, naast de bank als leeslamp gepositioneerd, in de helderste modus. De lichtwinst is enorm, mijn verwachtingen werden overtroffen, erg helder licht is mogelijk. Duidelijke koopaanbeveling voor deze lamp, functioneel uitmuntend en prachtig aan te zien, prijs-kwaliteitverhouding voordelig.

December 2016

€ 111,- Waardebon
Anoniem

De Luceplan Costanza Terra heeft onze verwachtingen in elk opzicht overtroffen. Wij zochten voor een moderne klassieker, die vooral middels zijn lampbody zacht kamerlicht moet geven, dat niet op ongewenste en onprettig felle manier het plafond of de hoeken verlicht. Wat ons vooral beviel bij deze lamp: de opbouw is erg eenvoudig. De toetsdimmer maakt het in- en uitschakelen alsook de keuze van de helderheid meer dan comfortabel. De lichtwerking is erg mooi, zacht in de kamer en tegelijkertijd gefocusseerd als stralende blikvanger naast de bank. De lamp werkt modern, elegant en fijn terughoudend. Ze harmoniseert uitstekend zowel met ons antiek bureau alsook de moderne bank en bijzettafel. De hoogteverstelbaarheid is belangijk en een extra pluspunt. De prijs-kwaliteitverhouding is meer dan goed. Conclusie: wij kunnen deze lamp onbeperkt aanbevelen, en het winnen van de Red Dot Design Award is zeker terecht. De service van light11 verdient eveneens de volle punten: snel, behulpzaam, betrouwbaar. Wij zijn erg tevreden.

November 2016

€ 111,- Waardebon
Birgit uit Düsseldorf

Over de shop: ik had de Mawa lamp eerst in een andere kleur besteld, die toch niet echt op die wijze paste, zoals ik het me had voorgesteld. Bestelling, levering en retourafwikkeling werken bij light11 snel, probleemloos en betrouwbaar en voor mij een van de beste en meest service-geörienteerde onlineshops. Omtrent het product: vanwege ruimtegebrek heb ik gekozen voor de Mawa Mini tafellamp in mat wit. De lamp geeft erg prettig licht, is bovendien ook nog dimbaar en beschikt over een memoryfunctie. De handhaving is uitermate elegant opgelost, middels heel licht opleggen van de duim laat de helderheid zichzelf reguleren. De lamp is erg hoogwaardig uitgevoerd en is niet meer te missen van mijn bureau. Ik verheug mezelf op elke keer, die ik haar kan gebruiken.

Oktober 2016

€ 111,- Waardebon
V. Gruenert uit Berlin

Ofschoon ik algemeen sceptisch ben tegenover onlineshops, heb ik mezelf vanwege de positieve beoordelingen via Trusted Shops om laten praten en rondgekeken in de productiewereld van light11. De uitgebreide productpalet biedt niet alleen vele designklassiekers, maar in vele gevallen ook nog een onovertrefbare prijs. De website is erg overzichtelijk van design en toont de producten in vele situaties, met diverse afbeeldingen, zodat de lampen zelfs zonder echt te hebben gezien uitermate goed voorstelbaar zijn. De Tolomeo-rij van Artemide telt bij de absolute designklassiekers, is tijdloos en erg functioneel. Door de vele variaties is de lamp veelzijdig inzetbaar. Zo houdt ze bij mij thuis niet alleen entree in woonruimte, maar ook werkkamers, omdat ze helder licht bij eenvoudige bediening biedt. Het bestelproces was erg overzichtelijk qua vormgeving, evenals de koopafwikkeling. Vooral indrukwekkend voor mij was de supersnelle verzending. Ik had de lamp 's avonds besteld en ze werd de volgende dag al geleverd. Op service en producten valt niets aan te merken, net zo weinig op prijs-kwaliteit. Ik zou light11 altijd verder aanbevelen, bedankt voor de superservice en een prachtige kwaliteitslamp voor een top-prijs.

September 2016

€ 111,- Waardebon
Volker Stevens uit Düren

De lamp „Eintopf“ van Mawa Design uit Potsdam neemt in vanwege haar rechtlijning, helder design in vele verschillende uitvoeringen van oppervlakte. Wij kozen, passend bij de andere lampen in de woonkamer, voor nikkel mat. De oppervlakkwaliteit is, net als de gehele verwerkingskwaliteit, uitstekend. De lamp bestaat uit maar een onderste gedeelte met lampsokkel, die middels twee schroeven aan het plafond wordt bevestigd - de eigenlijke „Eintopf“ wordt na montage en elektrische aansluiting op deze sokkel geschroefd, voordat het lichtmiddel wordt ingezet. Afhankelijk van het gekozen lichtmiddel zijn met de Eintopf diverse lichtstemmingen producerbaar. Wij hebben bijvoorbeeld een heldere LED-filamentlamp ingezet, die enerzijds als „opruimbelichting“ voor de woonkamer en het hieraan aangesloten balkon dient, anderzijds echter ook een mooi lichtstraalpatroon aan het plafond laat verschijnen. Van onze kant ondanks de nogal hoge prijs een duidelijke koopanbeveling - deze lamp vindt overal een plekje!

top