terminus

LampenVoor een sfeervolle verlichting van uw woonwereld beveelt light11 het warme, sfeervolle licht van energieefficiëntie 12V- of 230V halogeenlampen aan. Deze nieuwe eco-halogeenlampen besparen tot 30 - 50% aan energie vergeleken bij traditionele gloeilampen. En dit zonder afbreuk te doen aan de lichtkwaliteit. Ze kunnen bijna overal worden gebruikt waar u vroeger traditionele halogeenlampen of gloeilampen gebruikte.

Op plaatsen waar het licht meerdere uren per dag wordt gebruikt, zijn energiebesparende lampen zeer gunstig. Spaarlampen en fluorescentielampen zijn energiebesparend en geven veel licht op alle plaatsen waar een hoge verlichtingssterkte nodig is, bijvoorbeeld voor de verlichting van thuiswerkplekken, spiegels of werkoppervlakken van keukens.

Voor een warme, sfeervolle buitenverlichting beveelt light11 12V halogeenlampen aan. Ze zijn energieefficiëntie, hebben een lange levensduur en laten zich zonder problemen door een bewegingsmelder aansturen.
Voor wie nog meer waarde hecht aan energieefficiëntie, zijn spaarlampen of compacte fluorescentielampen de juiste keuze.Hierdoor wordt de lichtkwaliteit echter minder.

Als u veel energie wilt besparen zonder afstand te doen van een optimale lichtkwaliteit, dan bent u goed uit met moderne halogeen. metaaldamplampen. Deze lampen kunnen echter niet door een bewegingsmelder worden aangestuurd en zijn duurder in de aanschaf dan de hierboven vermelde lampen.
Wie met vorm en kleur wil experimenteren en aangewezen is op compacte bouwvormen of een geringe warmteontwikkeling, vindt zijn lichtoplossing in de led's.

Bepalende criteria voor de respectieve geschiktheid zijn lichtkleur, kleurweergave, lichtsterkte, levensduur, energieklasse and energieverbruik.. Om u een beter overzicht te geven, hebben wij voor u de meest gebruikelijke lampen in een vergelijkingstabel weergegeven.

Welke lampen het beste aan uw eisen voldoen, toont een overzicht van de verschillende lichtkenmerken. Zo bespaart u sfeervol energie zonder aan lichtkwaliteit te hoeven inboeten.

Lees ook Gloeilampen


top