terminus

Tress van Foscarini: verlichting & lampen

Uw keuze:   
11 resultaten
Tress
Foscarini
11 resultaten
Sorteren naar:
 van 1
Uw keuze:   
11 resultaten
Tress
Foscarini
11 resultaten
Sorteren naar:
 van 1

Foscarini Tress - Expressieve designlampen met prettige lichtwerking

De lampserie Foscarini Tress overtuigt met haar omslachtig gevormde lampbodies. Haar optiek is tijdloos en extravagant tegelijk en wekt de woonambiance met een smaakvol licht- en schaduwspel op.

De lampserie Foscarini Tress bestaat uit moderne lampen met een extravagante vormentaal. Karakteristieke eyecatcher dezer lampcollectie zijn de lampbodies uit gevlochten glasvezelstrepen. Dit omslachtig gevormde, onregelmatige vlechtwerk verleent een luchtig-lichte optiek aan de Tress-lampen en zorgt voor een nietverblindende lichtwerking. Bovendien overtuigt deze serie met een spannend wisselspel uit licht en schaduw, dat afhankelijk van kleurnaunce verschillende accenten in de kamer zet. Opbouw en kleur van de resp. Tress creëren daarbij aanvullend verschillende lichtrichtingen en stemmingen. De vloerlampen Foscarini Tress Terra beschikken bovendien over twee afzonderlijk van elkaar dimbare lichtmiddelen boven en beneden voor de individuele instelling van de lichtdynamiek. De hele Foscarini Tress-serie wordt uitgerust met warmwitte 230V eco-halogeenlichtmiddelen.

Tot het assortiment der Foscarini Tress serie horen wand- en plafondlampen alsook tafel- en vloerlampen in verschillende maten. De Tress Sospensione is een hanglamp , die vooral als eetkamer- of woonkamer belichting buitengewoon goed tot recht komt. Daarentegen is de wandlamp Foscarini Tress Parete uitstekend geschikt voor een stijlvolle belichting van gangen, ingangsbereiken en trappenhuizen. Een vormschoon sfeerlicht voor salontafeltjes of sideboards is de compacte Tress Tavolo lamp, terwijl de staande lamp dezer serie vanwege haar indrukwekkende lengte aantrekkelijke ruimtedecoratie en lichtobject tegelijk vormt. Met haar speels vlechtwerk is de gehele Tress-collectie ook in uitgeschakelde toestand een echte blikvanger.

De Foscarini Tress lampserie is een ontwerp van designer Marc Sadler uit het jaar 2009 voor de Italiaanse designlampproducent Foscarini.
top