terminus

Wan van Flos: Armaturen & Lampen

pfeil

Filter/sorteren

Toepassing
LED-lampen
Populaire filters

meer filters
Populariteit
Design & Optiek
Licht & lampenBediening & Smart Home


Uw keuze:   
9 resultaten
Wan
Flos
Flos Architectural Wan Spot Halo
48 u
VA*€ 156,- 10 % € 140,-
Flos Wan Plafond-/Wandlamp
48 u
VA*€ 160,- 11 % € 143,-
Flos Wan S
48 u
VA*€ 194,- 10 % € 174,-
Flos Reserveonderdelen voor Wan Plafond-/Wandlamp
48 u
VA*€ 4,- 25 % € 3,-
Flos Architectural Wan Downlight Plafondinbouwlamp
48 u
VA*€ 131,- 11 % € 117,-
Flos Architectural Wan Spot LED
12 d
VA*€ 255,- 10 % € 229,-
Flos Architectural Wan Downlight LED Plafondinbouwlamp
12 d
VA*€ 225,- 10 % € 202,-
Flos Architectural Wan Downlight NV
12 d
VA*€ 127,- 10 % € 114,-
Flos Architectural Wan Spot Halo 12V
48 u
VA*€ 156,- 10 % € 140,-
Uw keuze:   
9 resultaten
Wan
Flos

Flos Wan - Minimalisme ontmoet straalkracht

De Wan-serie van de Italiaanse producent Flos neemt in door haar gereduceerde vormgeving en de excellente lichtwerking. Bovendien overtuigen de Flos-designlampen met hun brede toepassingsmogelijkheden. Kenmerkend is ook de optimale prijs-kwaliteitsverhouding, wat de lampen tot eerste keuze maakt voor meervoudig gebruik met betrekking tot individuele lichtvormgeving.

Met haar puristisch design geven Flos Wan lampen een decent-decoratieve meerwaarde aan hun omgeving. Hoogwaardige materialen zoals gehard veiligheidsglas en edel aluminium garanderen een zekere stevigheid. Uitwisselbare klemringen zorgen niet alleen maar voor een stabiele bevestiging maar brengen tevens een decoratieve meerwaarde over. Een stijlvolle hoogglans lak, vaak in verschillende kleuren, ronden de aantrekkelijke verschijning smaakvol af.

Flos Wan lampen heugen zich in een grote populariteit in vele kamers. De Wan plafondlampen bevallen ten eerste door hun hoogwaardige verwerking en hun buitengewoon design. Ten tweede dienen ze met hun naar beneden gericht licht als effectvolle belichting van sideboards en commodes in eet-, slaap- en woonkamers. De Flos Wan downlights zijn inbouwstralers, die eveneens door een terughoudende, maar tegelijk decoratieve optiek, opvallen. Decent verborgen binnen het plafond geeft de lamp nietverblindend ruimtelicht in slaapkamer en woonkamer. Geconcentreerd licht geeft de Flos Wan Spot op schilderijen, kasten en rekken en zet deze zo in het juiste licht. Dankzij een draaibaarheid van 360° en een zwenkbaarheid van 60° toont deze lamp bovendien een maximum aan flexibiliteit.

De designster Johanna Grawunder doet met het afgerond design van de Flos Wan lampen denken aan een elementair object van de mensheid. Vandaar dat de lampen de naam Wan hebben, hat Japans woord voor 'schaal'.
top