terminus

Kelvin van Flos: Armaturen & Lampen

pfeil

Filter/sorteren

Toepassing
LED-lampen
Populaire filters

meer filters
Populariteit
Design & OptiekLicht & lampenBediening & Smart Home

Uw keuze:   
11 resultaten
Flos
Kelvin
Flos Kelvin LED
48 u
VA*€ 358,- 10 % € 322,-
Flos Architectural Minikelvin Wall Flex LED
48 u
VA*€ 255,- 10 % € 229,-
Flos Mini Kelvin LED
48 u
VA*€ 219,- 10 % € 197,-
Flos Kelvin LED F
48 u
VA*€ 437,- 10 % € 393,-
Flos Kelvin Edge met schroefbevestiging
12 d
VA*€ 358,- 10 % € 322,-
Flos Kelvin Edge
48 u
VA*€ 368,- 10 % € 331,-
Flos Kelvin LED met tafelklem
12 d
VA*€ 378,- 10 % € 339,-
Flos Kelvin Edge met tafelklem
12 d
VA*€ 358,- 10 % € 322,-
Flos Kelvin Edge met wandbevestiging
12 d
VA*€ 347,- 10 % € 312,-
Flos Kelvin LED met wandbevestiging
48 u
VA*€ 358,- 10 % € 322,-
Flos Architectural Wall System Minikelvin Flex LED
12 d
VA*€ 324,- 10 % € 291,-
Uw keuze:   
11 resultaten
Flos
Kelvin

Flos Kelvin - Elegantie in combinatie met functionaliteit

Of aan de wand, op de grond of op de tafel: Kelvin lampen van Flos bieden excellent design, ingepast in stijlvol design - geconstrueerd, om te voldoen aan de hoogste eisen qua functionaliteit. Zo zorgt de uitrusting met moderne, voorbeeldig energieeffieciënte LEDs ervoor, dat u van warm-wit licht kunt genieten, dat zowel zuinig op portemonnee alsook het milieu is. Daarenboven bevalt een Flos Kelvin lamp door haar uitgesproken flexibiliteit.

Als modelvoorbeeld is hiervoor de erg populaire Flos Kelvin LED geschikt. De tafellamp overtuigt met een harmonische combinatie van modern design en uitgekiende functionaliteit. Energie- en stroombesparende LED-lampen, een geïntegreerde dimmer voor instelling van de lichtintensiteit, de flexibele richting van de lichtbron met behulp van een verstelbare pantograafarm en een draaibare lampkop maken van deze lamp de optimale belichtingsoplossing niet uitsluitend voor bureautafels in werkkamers. In glanzend chroom en een opvallend fijngewerkte optiek verwent de Flos Mini Kelvin LED het oog. En dit zelfs op tweevoudige manier, omdat de Mini Kelvin tafellamp voldoet aan de hoogste vormgevende eisen en er tevens met haar helder zonelicht voor zorgt, dat uw ogen niet te extreem worden belast. Bovendien heeft ze vanwege haar slanke vorm minder plek nodig dan haar grote zus, de Flos Kelvin tafellamp.

Maar wie helemaal geen plekje meer beschikbaar heeft, kan zijn tafel alsnog makkelijk en ruimtebesparend verlichten dankzij de Flos Kelvin LED met wandbevestiging, namelijk van de wand. De Flos wandlamp verzorgt het bereik beneden haar met warm, briljant en nietverblindend licht dankzij 30 Top-LED en maakt zo prettig werken en lezen mogelijk. Dankzij een oranje glimmend sensordimmer op de lampkop kan de lichtintensiteit van de Flos Kelvin LED wandlamp eenvoudig worden ingesteld. U houdt niet van deze wand-optie? Dan kunnen wij u de Flos Kelvin LED met tafelklem nadrukkelijk aanbevelen. Gewoon de voet vastschroeven aan het tafelblad, de lamp bevestigen en de graciele Kelvin tafellamp is gereed. De variabele pantograafarm en de naar alle richtingen draaibare lampkop garanderen ook hier een hoge gebruikersvriendelijkheid.

Nog een opmerkelijk werk van de Italiaan Antonio Citterio is de Flos Kelvin LED F. Deze multifunctionele vloerlamp dopt stoel & bank in prettig, warmwit licht en verhoogt zo de gezelligheid in de woonkamer. De rond 355° draaibare, extreem platte lampkop en de instelbare scharnieren der Kelvin LED staande lamp betekenen een belangrijke gebruikersvriendelijkheid, wanneer het licht individueel gericht moet worden. Een voor u voordelige, speciale aanbieding is het Flos Special: 2x Kelvin LED, dat zelfs twee Kelvin LED tafellampen bevat.

Kelvin lampen van Flos fungeren niet alleen als functionele lichtgevers. Met hun elegant design zijn ze ook aantrekkelijke eyecatcher, die aanvullend door hun intelligente verwerking van hoogwaardige materialen zoals aluminium en moderne kunststoffen een duurzame opwaardeering voor uw thuis zijn. Hierbij telt ook de uitrusting met LEDs, het lichtmiddel voor de toekomst, dat qua energieefficiëntie en milieuvriendelijkheid richtinggevend is.
top