terminus

Stchu-Moon van Catellani & Smith: Armaturen & Lampen

Uw keuze:   
12 resultaten
Catellani & Smith
Stchu-Moon
12 resultaten
Sorteren naar:
48 u
VA*€ 611,-10 %
€ 549,-
7 d
VA*€ 1.422,-10 %
€ 1.279,-
7 d
VA*€ 895,-10 %
€ 806,-
3 weken
VA*€ 1.785,-10 %
€ 1.606,-
3 weken
VA*€ 605,-10 %
€ 545,-
7 d
VA*€ 2.777,-10 %
€ 2.499,-
3 weken
VA*€ 1.827,-10 %
€ 1.644,-
3 weken
VA*€ 1.047,-10 %
€ 942,-
7 d
VA*€ 508,-10 %
€ 457,-
7 d
VA*€ 1.010,-10 %
€ 909,-
3 weken
VA*€ 1.337,-10 %
€ 1.203,-
7 d
VA*€ 2.983,-10 %
€ 2.684,-
Uw keuze:   
12 resultaten
Catellani & Smith
Stchu-Moon
12 resultaten
Sorteren naar:

Catellani & Smith Stchu-Moon - Van hand vervaardigd in hoogwaardig design

Het uitgebreide lampassortiment Stchu-Moon van de Italiaanse producent Catellani & Smith bestaat uit bekoorlijke unicaten, die wand en plafond opwaarderen en een harmonische lichtverhouding garanderen.

De wand-, plafond-, hang-, vloer- en grondlampen uit de Catellani & Smith Stchu-Moon serie staan dankzij unieke lichtreflecties voor magische momenten in de woonruimte. De Stchu-Moon 07 wandlamp is een edele, van hand gemaakte designlamp in zilver en goud, die met haar belichte schijf aan een schitterende hemellichaam doet denken - afhankelijk van versie lijkt ze op zon of maand in miniatuurformaat. Bij de laatstgenoemde uitvoering denk je haast bergen en kraters te herkennen op de gestructureerde oppervlakte van deze „bijplaneet“. De genikkelde flexarm verlicht de oneven oppervlakte van de wandlamp en dopt de omgeving in zacht gereflecteerd sfeerlicht, dat bijvoorbeeld in uw woonkamer heel goed tot recht komt. Een interessante versie der wandlampen is de Catellani & Smith Stchu-Moon 05: hier maakt een slank, rechtop staand ovaal talloze fonkelende reflecties vrij en schenkt uw muren een feestelijke sfeer.

De hanglamp Catellani & Smith Stchu-Moon 02 (beschikbaar met diameters van 60cm en 40cm) ontplooit haar betoverende werking vanaf het plafond. Ze bestaat uit een zwarte, halfronde belichtingslichaam met vergulde of verzilverde binnenstructuur en is vanwege de handmatige productie eveneens een echt unicaat. De Catellani & Smith Stchu-Moon 02 hanglamp verlicht een eettafel in de keuken net zo stijlvol als een salontafel in de woonkamer en zorgt in deze ruimtes voor een onmiskenbaar eigen flair. Een spannende variatie van een traditionele hanglamp toont de Catellani & Smith Stchu-Moon 03. Bij deze aantrekkelijke blikvanger kunt u met behulp van een vier meter staalkabel zowel de hoogte alsook de hoek van de lampenkap zelf instellen. Een aambeeld op de grond zorgt daarbij voor de nodigde fixering. Mogelijk toepassingsgebied is boven of naast een stoel of bank, die dankzij het zonelicht der Stchu-Moon hanglamp in een sfeervolle lichtoase worden veranderd.

Het spel met de doorploegde opervlakte beheerst ook de staande lamp Catellani & Smith Stchu-Moon 09. Ze is een twee meter hoog kunstobject, dat met zijn van gewaxt ijzer afgedraaide buitenkant een smaakvolle extravagantie naar uw woonomgeving brengt. Het lichtmiddel, dat voor het indirecte lichtscenario zorgt, wordt door een lepelvormige houder afgedekt, die binnen een kleine satelliet net voor de verlichte oppervlakte is geplaatst. Bovendien is een kaarshouder gemonteerd, die naar wens te verwijderen is.

Nog een highlight uit het assortiment is de vloerlamp Catellani & Smith Stchu-Moon 01. Zij garandeert een sfeervolle belichting van de vloer in woon- of slaapkamer. De halfkogelvormige compositie uit aluminium en staal wekt op net zo stijlvolle manier als haar broers en zussen associaties aan schitterende sterren en wordt al gauw tot blikvanger van het interieur. Net zoals alle Catellani & Smith Stchu-Moon lampen wordt deze inclusief lichtbron geleverd.

In 1985 begon de Italiaanse smid en designer Enzo Catellani met de productie van buitengewone lampen en kreeg met zijn grote gouden schijven internationale populariteit. Sinds de aansluiting van de Brits architect Logan Smith in 1989, experimenteert Catellani & Smith met verschillende materialen en creëert steeds weer opnieuw buitengewone lampdesigns.
top