terminus

Fil de Fer van Catellani & Smith: Armaturen & Lampen

Uw keuze:   
6 resultaten
Catellani & Smith
Fil de Fer
6 resultaten
Sorteren naar:
5 weken
VA*€ 1.240,-10 %
€ 1.116,-
5 weken
VA*€ 1.627,-10 %
€ 1.465,-
5 weken
VA*€ 1.295,-10 %
€ 1.165,-
5 weken
VA*€ 1.936,-10 %
€ 1.742,-
5 d
VA*€ 1.452,-10 %
€ 1.307,-
Uw keuze:   
6 resultaten
Catellani & Smith
Fil de Fer
6 resultaten
Sorteren naar:

Catellani & Smith Fil de Fer - Fascinerende design-unicaten

Dankzij hun unieke verschijning waardeert een Catellani & Smith Fil de Fer lamp elk modern interieur op als onmiskenbaar decoratieelement. De bezielende lichtwerking verhoogt de charme van deze moderne klassieker alleen maar.

De Catellani & Smith Fil de Fer lampserie hoort zonder meer bij de meest beroemde en richtinggevende belichtingsoplossingen. De innovatieve vormentaal en de indrukwekkende kwaliteit van de Fil de Fer veredelen elke kamer en verlenen een heel speciale tint. Elk lid van de Catellani & Smith Fil de Fer collectie is een echt unicaat, dat uitsluitend van hand wordt vervaardigd: hoogwaardig aluminiumdraad wordt binnen meerdere dagen in de Catellani & Smith-manufactuur in het Italiaanse Bergamo tot een fijn, kogelachtig vlechtwerk gebogen, waarin een halogeenlampje wordt ingewerkt. Zodra u dit ambachtelijk meesterwerk inschakeld, wordt middels lichtbreking aan de afzonderlijke draden een lichtinscenering tot leven gebracht, die weergaloos is.

Eerst was het uitsluitend voorbehouden aan bepaalde musea en privé-verzaamelaars, om Catellani & Smith Fil de Fer lampen te presenteren. Pas na omvangrijke aanvragen van klanten namen de Italiaan Enzo Catellani en de Brit Logan Smith in 2002 de beslissing, om Fil de Fer-lampen ook toegankelijk te maken voor privé-klanten. Zo bestaat het kunstvolle aluminiumdraad-kluwen tegenwoordig net zo als hanglamp, die het slaapkamer met ruimtelicht verzorgt, alsook als plafondlamp, die de eettafel in de keuken met zonelicht veranderd naar een stralend lichteiland.

Vooral te benadrukken is de grondlamp Catellani & Smith Fil de Fer Outdoor, die als buitenlamp een onvergelijkelijk effect achterlaat op uw terras, balkon of in de tuin. Maar ook een buitenbereik zoals een grasveld, een bloembed of een voortuin profiteren van het spel met licht en schaduw, dat deze expressieve eyecatcher vrijgeeft. Vooral als nachtbelichting ontketent deze moderne klassieker een lichtspel, dat de toeschouwer onvermijdelijk zal fascineren. Een Catellani & Smith Fil de Fer is in elke bouwwijze verkrijgbaar in verschillende groottes. Dit geeft de mogelijkheid voor vele verschillende vormgevende toepassingsmogelijkheden. Het maakt niet uit, of afzonderlijk geplaatst, als gemengd set met kleine en grote lampen of als groep met meerdere gelijkwaardige objecten: de Catellani & Smith Fil de Fer tovert steeds een heel bijzondere sfeer in elke kamer.
top