terminus

Tolomeo Lettura van Artemide: Armaturen & Lampen

Uw keuze:   
5 resultaten
Artemide
Tolomeo Lettura
5 resultaten
Sorteren naar:
Uw keuze:   
5 resultaten
Artemide
Tolomeo Lettura
5 resultaten
Sorteren naar:

Artemide Tolomeo Lettura - De prof voor warm, helder werklicht

De serie Artemide Tolomeo Lettura toont de populaire klassieker Artemide Tolomeo modern bewerkt als handige lees- en vloerlamp.

De lampserie Artemide Tolomeo Lettura omvat veelzijdige tafel- en vloerlampen met een prettige lichtwerking en hoge lichtwinst. Het functioneel design dezer Tolomeo-designlampen overtuigt daarbij met zijn eenvoudige, klaar geordende structuur en een aantal handige details. Zo is de hoogte van de Artemide Tolomeo-lamp dankzij de flexibele lamparm individueel instelbaar. De draaibare lampkop zorgt bij de Lettura bovendien voor een storingsvrije, gerichte belichting van de werkomgeving. Haar direct zonelicht schept een relaxte werksfeer en maakt zo niet-vermoeiend werken of lezen mogelijk. De fijn ingedeelde lampbody bestaat uit stevig aluminium. Dit maakt de Artemide Tolomeo Lettura ondanks hun sierlijke optiek uitermate robuust.

De Artemide Tolomeo Lettura lampen komen als bureautafellampen op kantoren of in werkkamers erg goed tot recht. En ook als leeslamp in de woonkamer zijn ze met hun zacht, helder licht een ideale keuze. Als speciale uitvoering zijn de Tolomeo Lettura tafellampen ook met innovatieve LED-technologie verkrijgbaar - deze zijn uitermate milieuvriendelijk en energieefficiënt.

De staande lampen dezer Artemide-serie zijn verkrijgbaar met een lampenkap uit perkament of satijn. Deze materialen zijn in ingeschakelde toestand iets transparant en creëren naast het directe leeslicht aanvullend diffuus, zacht omgevingslicht. De Tolomeo Basculante Lettura schept door het samenspel van de directe en indirecte lichtcomponenten een gezellige woonsfeer.

De Artemide Tolomeo Lettura serie voegt zich met haar praktijkgericht design uitstekend in woon- en werkomgevingen. Ze harmoniëert perfect met de meest verschillende interieurstijlen en is vanwege haar fijne opbouw een decente, onopdringerige blikvanger.
top