IP44.de

55 resultaten
Artikelen per pagina:
306090
Artikelen per pagina:
306090
Alle prijzen zijn incl.21% BTW, excl.
 
 
*VA= verkoop adviesprijs van fabrikant

IP44.de buitenverlichting – Vakmanschap in design en kwaliteit

De buitenverlichting van IP44.de telt bij de absoluute elite op de markt. Ze voldoen esthetisch en functioneel aan de hoogste eisen en vervullen daarmee ook de meest exclusieve klantenwensen. Lampen van IP44.de zouden zonder bezwaar ook als binnenverlichting aangenomen kunnen worden, zo volmaakt lijkt het design. Maar niet genoeg: deze buitenlampen overtuigen niet alleen door uiterlijke waarden, maar genieten tevens vanwege hun fijne technische volmaaktheid nationaal als ook internationaal een uitmuntende reputatie. Dankzij dezer technologie zijn de IP44.de-lampen zo geaard, dat ze niet alleen een leven lang volmaakte schoonheid schenken, maar feitelijk ook tegen alle weersomstandigheden kunnen.

Bevallig design ontmoet innovatieve technologie

Een stokpaardje van IP44.de zijn lampen, die gebaseerd zijn op de innovatieve IvyLight-technologie – een intern ontwikkelde generatie van volledig nieuwe buitenlampen met LED-technologie, wier elementen een voor een in elkaar worden gezet uit de denkbaar meest hoogwaardige componenten. Hiebij worden de enkele componenten lichttechnisch, thermisch en elektronisch individueel geoptimeerd. Beslist vermeldenswaard in deze samenhang is de verkoophit IP44.de Scap#1 IvyLight. Deze lamp is niet alleen populair vanwege haar uitstekende lichtkwaliteit, maar ook door haar unieke bevalligheid, waarmee ze schijnbaar zweeft aan de architectuur.

Een verdere bestseller is de IP44.de Quantum: deze wandlamp defineert haar design met rechtlijnigheid en klaarheid en zet op deze manier een koel-gedistanceerd, resoluut teken. Echte ambachtskunst die letterlijk in het oog valt: Vanwege haar uitstekende verwerking -het hoogwaardig roestvrij staal is verkrijgbaar in gepolijst of geborsteld- verschijnt de wandlamp net als een stevige staalblok uit één gietstuk. Aanvullend geeft deze lamp langs haar markante kanten het licht in klaar omlijnde vlaktes naar boven en beneden af naar de omgeving. Op deze manier ontstaat een harmonisch licht, en dit zorgt voor een stijlvolle, plechtig-bedaarde ambiance.

Buitenlampen van IP44.de adelen de omgeving middels hun plechtige gestalte. Om deze reden worden de lampen graag ook geplaatst aan plekken, die optisch zowiezo al buitengewoon zijn, om deze visueel nog op te waarderen. Met klare vormen en hoogwaardige materialen staan de IP44.de-lampen voor een fijngewerkt design, waarmee reeds in het buitenbereik een eerste representatieve indruk wordt gemaakt. Prachtige gebouwen of indrukwekkende bedrijfszetels zijn van daar uitstekend geschikt voor het inzetten van een lamp uit de IP44.de-designsmederij, die ook ten opzichte van lichtkwaliteit geen compromissen ingaat: wandlampen, plafondlampen, paal- en grondinbouwlampen van IP44.de komen met een lichtdeugdelijkheid, die dankzij een alomvattend lichtmanagement een briljant en voorbeeldig licht afgeeft.

IP44.de: Compromisloze kwaliteit in weer en wind

Maar naast de eisen qua gestalte van de lampen heeft IP44.de er ook aan gedacht, dat het buiten niet altijd louter zonneschijn kan zijn. Broeierige hitte in de zomer, mist in het voorjaar en regen in de herfst, daarbij felle kou en vorst tijdens de wintermaanden: buitenlampen hebben een het niet makkelijk. Maar de IP44.de-lampen, trouwens allemaal met hand vervaardigd, zijn uitgerust tegen de meeste weersomstandigheden, ook tegen de meest extreme. De High-End-lampenproducent uit het Duitse Rheda-Wiedenbrück in Noordrijn-Westfalen heeft een concept ontwikkeld, waarmee de lampen van materiaalkeuze tot en met elektronica op een manier worden produceert, dat deze jarenlang weer en wind kunnen trotseren. Om dit te kunnen garanderen, gebruikt IP44.de onder meer een zogenaamde eloxaal-verzegeling. Deze moderne verwerkingstechniek beschermt alle lampen – of wandlamp, plafondlamp, paal- of grondinbouwlamp- tegen roest en zelfs tegen de meeste chemische stoffen. Er gebeure dus wat wil, verlichting van IP44.de zijn compromisloos resistent tegen alle natuurlijke invloeden.

top
call-back-service
gelimiteerde speciale editie
geleverd in
u
d
W
Op voorraad
uur
dagen
Weken
0
www.light11.nl
meer lezen...
verbergen
nl
http://www.light11.nl/out/light11/src/
alist
4
3
//l11.scene7.com/is/image/L11/
1
Verzendkosten


Plaats een bestelling van meer dan 99,- € of 250,- € dan brengen wij geen vrachtkosten in rekening in de hieronder vermelde landen.

Wij brengen de volgende verzendkosten tot een bestelwaarde van € 99,- in rekening:

€ 5,50
in Duitsland
€ 9,50
in Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland
€ 39,50
in Ierland

Wij brengen de volgende verzendkosten tot een bestelwaarde van € 250,-  in rekening:

€ 9,50
in Finland, Italië, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Noorwegen,
 
Polen, Zweden, Zwitserland, Tsjechië, Hongarije
€ 19,50
in Estland, Letland, Litouwen, Slowakije, Slovenië
€ 29,50
in Griekenland, Spanje, Portugal​
€ 39,50
in Andorra, Bulgarije, Croatië

Voor alle andere landen brengen we een totaal bedrag van € 199,- per bestelling in rekening.
Zet dit product op mijn verlanglijst!
Dan kunt u deze onder "mijn account" op elk moment opvragen, deze via e-mail doorsturen naar bekenden of publiceren. Daarvoor moet u wel aangemeld zijn.