Delta Light

492 resultaten
Alle prijzen zijn incl.21% BTW, excl.
 
 
*VA= verkoop adviesprijs van fabrikant

Delta Light – Stijlzekere architectuurverlichting

Niet eens de directeur en oprichter van Delta Light, de designer Paul Ameloot, zou 25 jaar geleden hebben gedacht, dat zijn onderneming tot een van de leidende trendsetters op de markt van de binnen- en buitenverlichting zou groeien. De Belg wist maar een ding zeker: de naam Delta Light moest staan voor originaliteit, kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en service. Vandaag hoort het merk tot de absoluute elite onder de producenten van hoogwaardige designverlichting met een wereldwijde omzet van meer dan 80 miljoen euro en vertegenwoordigingen in meer dan 80 landen.

Uitstekende designtaal en moderne functionaliteit

Vooral in het segment van de architectuurverlichting hoort Delta Light tot de meest gerenommeerde producenten. Het in 1987 opgericht bedrijf met hoofdzetel in België produceert en distribueert onder de label Delta Light hoogwaardige designlampen. Gebouwen van elk soort en grootte, of binnen of buiten, stralen dankzij de Delta Light-lampen in een benijdenswaardig indrukwekkend licht. Bewijs hiervoor zijn onder meer talrijke internationaal gerenommeerde prijzen zoals de Red Dot Award, IF Product Design Award en Light of the future.

Een indruk van de creativiteit van Delta Light geeft sinds 2004 ook de verbazende showroom op het terrein van de Duitse hoofdzetel in Übach-Palenberg: hier sluit een zeven meter hoge ellips het daglicht compleet buiten en toont op buitengewoone manier de concentreerde uitdrukking van de actuele belichtingsconcepten. Gauw wordt het concept van Delta Light duidelijk: deskundigen op het gebied der lichtefficiëntie werken nauw samen met interne en externe experts aan nieuwe, moderne technologieën. Hiervoor heeft Delta Light zelfs het „House of Light“ in Wevelgem, de bedrijfszetel in België, in het leven geroepen, waar onder meer een opleidingscentrum garandeerd voor competente newcomers. Eveneens in het „House of Light“ bevindt zich een architectuurafdeling, die in coöperatie met technici en designers de eigen hoge eisen omzet en daarbij de maatstaf voor hoogwaardige lampenproductie voorgeeft.

Delta Light streeft permanent naar de creatie van nieuwe trends voor de toekomst en deze ten aanzien van design en materiaal te vormen tot nieuwe referentienorm. Bij de ontwikkeling van de producten let Delta Light steeds nauw erop, dat de lichtwerking in de focus staat en van decent en elegant design stijlvol wordt geflankeerd. Grote populariteit geniet de lampenproducent daarom onder meer bij tentoonstellingen en grote evenementen, waar veel waarde aan representatieve accentuatie wordt gehecht. Ook hotelcomplexen en kantoorgebouwen worden uitgerust met verlichting van Delta Light – een verdere focus ligt op de privé-woonomgeving.

Delta Light – Een vleugje sfeer, functionaliteit en design voor thuis

Laatstgenoemde wordt via Delta Light evenzo verzorgt met van functionaliteit beheersde, qua optiek uitblinkende design-exemplaren. Bijzonder typisch voor het uiterlijk van Delta Light-lampen zijn de series Boxy en Carree. Allebei hebben de kwadratische lampbody uit metaal, die -uitgerust met een geschikt lichtmiddel- een puntprecies aangepaste lichtwerking mogelijk maakt. Nog een highlight onder de Delta Light-lampen is de vloerlamp Queen Teak. Door de kantige lampbody van echt hout blijft de lijn trouw aan de klare designtaal en straalt degelijke, klassieke elegantie uit. Verdere successtukken zijn de Kubik-lampen: Uitgeschakeld veeleer stijlvol-nuchter, ontplooien ze ingeschakeld een futuristische ambiance en een deftige sfeer.

Delta Light – Licht voor de toekomst

Denken en handelen van de verantwoordelijken van Delta Light zijn gevormd van de fusie van architectuur en mens. Met expertise, creativiteit en enthousiasme worden steeds weer opnieuw nieuwe lichtcreaties ontwikkeld, die door stijlzekerheid uitblinken en het constante trachten naar perfectie en innovatie symboliseren. Daarbij wordt bij het zetten van trends het onderwerp milieubescherming niet vergeten: zo wordt bij onderzoek en gebruik van nieuwe materialen voor de lampenproductie altijd gelet op milieuverdraagzaamheid en duurzaamheid.

top
call-back-service
gelimiteerde speciale editie
geleverd in
u
d
W
Op voorraad
uur
dagen
Weken
0
www.light11.nl
meer lezen...
verbergen
nl
http://www.light11.nl/out/light11/src/
alist
4
3
//l11.scene7.com/is/image/L11/
1
Verzendkosten


Plaats een bestelling van meer dan 99,- € of 250,- € dan brengen wij geen vrachtkosten in rekening in de hieronder vermelde landen.

Wij brengen de volgende verzendkosten tot een bestelwaarde van € 99,- in rekening:

€ 5,50
in Duitsland
€ 9,50
in Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland
€ 39,50
in Ierland

Wij brengen de volgende verzendkosten tot een bestelwaarde van € 250,-  in rekening:

€ 9,50
in Finland, Italië, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Noorwegen,
 
Polen, Zweden, Zwitserland, Tsjechië, Hongarije
€ 19,50
in Estland, Letland, Litouwen, Slowakije, Slovenië
€ 29,50
in Griekenland, Spanje, Portugal​
€ 39,50
in Andorra, Bulgarije, Croatië

Voor alle andere landen brengen we een totaal bedrag van € 199,- per bestelling in rekening.
Zet dit product op mijn verlanglijst!
Dan kunt u deze onder "mijn account" op elk moment opvragen, deze via e-mail doorsturen naar bekenden of publiceren. Daarvoor moet u wel aangemeld zijn.